Hold fast i den gode håndhygiejne

Er du også en af dem som mere eller mindre går og spritter dine hænder af hele tiden? Måske er du vant til kun at bruge håndsprit, men er du klar over, at der findes flere forskellige måder at spritte hænderne af på? Hos Lomax.dk finder du et bredt udvalg af håndsprit, som alle hjælper dig godt på vej til at holde fast i den gode vane.

Flere forskellige slags at vælge imellem

Hånddesinfektion er mange ting og særligt her i tiden, hvor covid-19 lurer lige rundt om hjørnet, er det særlig vigtigt at holde hænderne rene. Lomax er en dansk virksomhed, der sælger alt lige fra elektronik, husholdningsartikler, kontormøbler til håndsprit og værnemidler.

I virkeligheden handler det i dag i bund og grund om at have en god håndhygiejne. For det første er det altid en god ide at vaske dine hænder med vand og sæbe men i de tilfælde, hvor du ikke kan komme i nærheden af vand og sæbe, må du have andre midler i brug.

Det er for eksempel håndsprit, og her har du op til flere forskellige produkter at vælge imellem. Håndsprit er nemlig ikke kun en lille flaske med gel, som du kan gemme væk i tasken. For håndsprit findes i flere forskellige afskygninger. Når du skal vælge en effektiv håndsprit, så skal du gå efter at finde en, der har en alkoholkoncentration på 70-85%.

Håndsprit findes som gel og i flydende form, som til forveksling ligner vand, og hos Lomax.dk kan du finde flere forskellige produkter at vælge imellem. Vælger du en håndsprit som gel eller en i flydende form, er der det til fælles, at de skal indgnides på tørre hænder. Produktet indgnider du i 30 sekunder for at få den optimale funktion.

Sponsoreret