Find et ur fra IWC til enhver smag

IWC Schaffhausen laver ure til mænd, der elsker enkelhed. Armbåndsure fra IWC Schaffhausen giver dig alt det, som et luksusur indeholder uden den luksuriøse fysiske appel, som de fleste andre brands er kendte for. Find IWC ure her.

Et ur med mange designs

I årenes løb, faktisk lige siden deres grundlæggelse i 1868, har IWC Schaffhausen designet forskellige ure, der passer til folks individuelle smag. Specifikt for mænd er der flere modeller, som er tiltænkt forskellige typer mænd. Så kan du selv bedømme, hvilken kategori, du falder ind under.

 • IWC Pilot’s Watch
  Som navnet antyder, er disse modeller for folk, der altid er på farten. Med andre ord, er det ure, der er robuste og som ser flotte ud. Du kan bære dem til forskellige outfits.
 • IWC Aquatimer
  Modellen Aquatimer er designet specielt til folk, der elsker sport. Denne kollektion er fremstillet til dykning. En af de bemærkelsesværdige funktioner i dette ur er den indvendige roterende ring, som er det såkaldte SafeDive-system. Systemet gør det nemt for dykkere at aflæse den tid, de har opholdt sig under vandet.
 • IWC Portofino
  Portofino er et klassisk dress-ur, som har et blødt og ikonisk udseende. Perfekt til jakkesættet.
 • IWC Ingenieur
  IWC Ingenieur armbåndsurene har et lækkert udseende. De er symbolet på den robusthed, som rigtig mange mænd foretrækker.
 • IWC Portugieser
  Hvis du er typen, der kun er interesseret i de mest sofistikerede funktioner, skal du vælge et af de mange IWC Portugieser-ure. Der er et til enhver smag.

Sponsoreret