Fang dine kunder med en god præsentationsteknik

På et kursus i præsentationsteknik hos Birgitte Dam Jensen lærer du, hvordan du kan blive i stand til at fange dine kunders opmærksomhed på en fangende og nærværende måde. På kurset lærer du, hvordan du bliver den person, man lytter til gennem små øvelser, som er skræddersyet specielt til dig og din virksomhed.

På kurset lærer du gennem din stemme og dit kropssprog, hvordan du kan brænde igennem med dine egne idéer og din virksomheds forskellige præsentationer. Du lærer også, hvordan du kan blive i stand til at skabe en god kontakt til dine kunder blandt andet ved hjælp af en overbevisende kommunikation.

Skræddersy dit eget kursus

Hos Birgittedamjensen.dk har du mulighed for selv at designe dit og din virksomheds personlige kursus. Det betyder, at du selv kan bestemme, hvor lang tid kurset skal vare, og om det skal vare en, to eller flere dage, er helt op til dig. Dagene kan kombineres med personlig træning. Vælger du at bestille et præsentationskursus hos Birgitte Dam Jensen, forudsætter kurset, at du laver en hjemmeopgave forud for selve kurset.

Kurset i præsentationsteknik har fokus på, at du gennem en masse små træninger øver dig i at stå foran et levende publikum. Her lærer du gennem dit kropssprog og din stemme at brænde igennem med dine idéer. På kurset lærer du blandt andet, hvordan du indtager et rum via dit kropssprog, samt hvordan du gennem nærvær og engagement kan tage kontakt til dine egne og virksomhedens forskellige kunder.

Sponsoreret