Få styr på teknologien i din hverdag

Teknologi er alle vegne! Du kigger formentlig på din mobil tidligt om morgen, bruger en computer på arbejdet og ser fjernsyn, når du kommer hjem. Det kan være en smule overvældende, så du finder her tre enkle råd til at navigere det hele!

1. Skab orden i din teknologi

Er der uorden i alle dine ledninger? Eller mangler du overblik i dine filer? Uanset hvad kan det være uoverskueligt, hvis der er rod i din teknologi. Derfor er det en god idé at organisere dine ledninger og filer, så du ved, hvad der hører til hvad. På den måde kan du også let finde det, du har brug for – når du har brug for det!

2. Beskyt dine øjne mod blåt lys

Du har formentligt hørt om skærmtid, og at du helst bør begrænse den, men det kan være svært for mange, hvis du har brug for en computer for at lave dit arbejde. Her kan bluelight-briller være en hjælp! De beskytter dine øjne mod overeksponering af blåt lys fra skærmen, som kan være med til at give tørre øjne, hovedpine og søvnbesvær. Kunne du tænke dig et par bluelight-briller, er HART & HOLM et godt valg. Dette brand har et stort sortiment af stilfulde bluelight-briller i høj kvalitet.

3. Tag en pause fra skærmen

Der er vigtigt, at du holder pause fra skærmen en gang imellem. Det kan være meget simpelt såsom at rejse dig op for at hente en ny kop kaffe, så du ikke sidder i timevis foran skærmen. En anden fremragende metode til at give din krop lidt ro er at følge 20-20-20-reglen. Her kigger du hvert 20. minut på et objekt, der står 20 fod (cirka seks meter) væk fra dig, og det gør du i 20 sekunder. Dette hjælper dine øjne, så de ikke bliver overanstrenget.

 

Sponsoreret