Et lærerigt ophold på en idrætsefterskole

Overvejer du at sende dit barn på en idræt efterskole, så bør du overveje et efterskoleophold på Ladelund Efterskole i Vejen.

På Ladelund Efterskole er der et stort fokus på idræt, så er dit barn vild med sport, så er denne efterskole det helt oplagte valg.

Et af de mange fag der er på skolen, er idræt, og her lægges der stor vægt på, at eleverne kan udvikle deres talent indenfor den sportsgren, som de godt kan lide. Der arbejdes især med elevernes positive indstillinger til idrættens verden, samt i hvordan de hver især kan dygtiggøre sig indenfor deres egen sportsgren.

Mange forskellige faciliteter

På Ladelund Efterskole er der tilknyttet en stor idrætshal. Her er håndboldmål, badmintonbaner, volleyballbaner og en stor gymnastiksal en del af skolens og derfor også elevernes råderum. Vil eleverne gerne dyrke sport udenfor, er der til den udendørstræning også mulighed for at benytte skolens beachvolleybane, streetbane, boldbane samt deres 12 mountainbikes.

På efterskolen er der også mulighed for, at dit barn selv kan vælge hans eller hendes fag. Det betyder, at dit barn selv har mulighed for at vælge, hvordan hverdagen med idræt og de boglige fag skal se ud.

Linjedage på Ladelund Efterskole

På Ladelund Efterskole findes der de såkaldte linjedage. Her er der et stort fokus på, at eleverne får oplevelser udenfor skolen. Det kan for eksempel være højskolebesøg, besøg i andre sportsklubber, netop for at opretholde elevernes positive indstilling til idrætten, som også gerne skulle vare ved efter efterskoleopholdet, er slut.

Forskellige arrangementer i løbet af skoleåret

I løbet af det år dit barn går på skolen, er der mulighed for at deltage i forskellige stævner, som er tilknyttet den sportsgren, som dit barn har valgt. Har dit barn en helt særlig kontakt til en sportsbegivenhed, er det muligt, at skolen benytter sig af det.

Sponsoreret