Briller med den ultimative frihed

Har du i mange år overvejet om du i stedet for at have ét hold briller, hellere skulle skifte dem ud med et brilleabonnement? Hos Crosseyes kan du finde et væld af moderigtige briller, som du i stedet for at købe kan få ved hjælp af et smart brilleabonnement.

 

Smart i en fart helt uden binding

Med et hold briller og et brilleabonnement er du altid sikret moderigtige briller. Uanset hvornår på året du ønsker at skifte dem ud. Sæsonbrillerne som de bliver kaldt hos Crosseyes, betyder, at du lejer dine briller. Ønsker du at skifte dine briller ud, måske til en anden farve eller en anden facon, så koster det ikke ekstra.

 

Hos Crosseyes betaler du en fast lav pris hver eneste måned. Abonnementet har ingen binding og heller ingen gebyrer. Så finder du på et tidspunkt ud af, at du hellere vil købe et enkelt par briller, som du hellere vil gå med hver eneste dag, så har du altid mulighed for at opsige dit abonnement hos Crosseyes.

 

Hvorfor vælge et abonnement hos Crooseyes?

Crosseyes har briller for enhver smag. Brillerne er inddelt i mange forskellige kollektioner. Det er blandt andet smarte briller, som er skabt i bambus og bomuld. Det er også originale og tidsløse stel, som du finder i den kollektion som hedder Original.

 

Uanset hvilken en brille og hvilken stil du er på udkig efter, så tag et kig ind i Crosseyes store brilleunivers. Her kan du læse mere om alle de smarte fordele, der er ved at tegne et nemt og uforpligtende brilleabonnement hos den moderigtige brillebutik.

Sponsoreret