Bord-/bænkesæt til udendørs brug

Skal der være plads til alle, når I sidder udendørs og spiser, så er et bord-/bænkesæt måske den rigtige løsning. Med sådan et sæt kan hele familien blive placeret rundt om det samme bord for at nyde et lækkert måltid, eftermiddagskaffen eller hvis der skal spilles et spil.

Bord-/bænkesæt i forskellige stilarter

Der findes mange forskellige stilarter inden for bord-/bænkesæt, som du kan vælge imellem. Det betyder, at du kan finde noget for enhver smag og at du kan finde et sæt, der passer perfekt til dig og din familie.

Et bord-/bænkesæt består af, som navnet antyder, af et bord med tilhørende bænke. Dog kan de alligevel se meget forskellige ud, da de fås i flere forskellige materialer og både med en rund, rektangulær og kvadratisk bordplade. Alt efter hvilket materiale sættet er fremstillet i, får det sit eget udtryk. For eksempel har et sæt, som er lavet i træ et mere råt look. Hvor et sæt lavet i stål har et mere minimalistisk udtryk.

Dæk op til flere

Har du brug for et ekstra bord og ekstra siddepladser, til når du har gæster, som samtidig ikke fylder særlig meget, når det skal opbevares? Så er et sammenklappeligt bord-/bænkesæt en smart løsning. For det første fylder det mindre end et almindeligt havebord og havestole, da det kan foldes sammen, når det ikke er i brug. Derudover er det hurtigt at sætte op, hvis du pludselig får uventede gæster.

Sponsoreret