3 gode sommergaver til børn

Da jeg var barn, var jeg altid ærgerlig over, at jeg havde fødselsdag om vinteren, for alle børnene, der havde fødselsdag om sommeren fik altid de fedeste gaver. Det er sæsonen, der indbyder til en masse leg i de fri med solen bagende på os.

 

Hvis du har et barn i dit liv, der har fødselsdag om sommeren, er der ingen undskyldning for ikke at give en fantastisk gave – om du så er forældre, onkel eller ven, fylder du helt sikkert børnenes øjne med julelys, også selvom der er langt til jul.

 

Elektrisk køretøj

Giv barnet en mulighed for at fare rundt i sommerlandskabet, og tage på eventyr langt længere end dine ben kan bære dig. Med en bil til børn, giver du den lille fartdjævel en mulighed for at mærke en  smule vind i håret, med køretøjet, der kan køre 3-5 kilometer i timen.

 

Bilerne kan fås i mange mærker som man kender fra voksenverden, og her kan du endda købe en politibil, hvis barnet har store drømme om en dag at lægge forbrydere i håndjern. Bilerne kommer også med en fjernbetjening til bilen, så barnets forældre altid kan overtage kontrollen, hvis barnet stikker af.

 

Vandgevær

Et vandgevær er gaven, der aldrig bliver gammel. Giv barnet muligheden for at plaske sig selv og sine venner til, når nu sæsonen giver anledning til, at man hurtigt bliver tør igen.

 

Insektkasse

En insektkasse er perfekt til den lille Darwin, der ønsker at fange insekter og studere dem på nært hold. Kassen er ofte indbygget med et forstørrelsesglas, så man kan se alle detaljer på sommerfuglen. Udover, at kassen er sjov, er den også forbundet med stor lærerig værdi. Sæt dig sammen med dine børn, og fortæl, hvilke dele der udgør edderkoppen, hvorfor mange øjne har den?

 

Sponsoreret